Blötlägg gelatinbladen i vatten 20 minuter innan tillagning. Koka sedan upp grädden och mjölken i en kastrull. Tillsätt sockret och chokladen. Krama ur gelatinet och lägg ner det också. Låt allt smälta under omrörning. Sila bort överflödig vätska med enfinmaskig sil eller grov duk. Hällsedan upp allt i portionsformar. Låt stelna i kylen i ett par timmar. Mixa hallonen till en puré med enstavmixer (eller gaffel). Sila bortkärnorna med en finmaskig sil och smaka av med florsocker. Vändsedan i de färska bären.Blötlägg gelatinbladen i vatten 20 minuter innan tillagning. Koka sedan upp grädden och mjölken i en kastrull. Tillsätt sockret och chokladen. Krama ur gelatinet och lägg ner det också. Låt allt smälta under omrörning. Sila bort överflödig vätska med enfinmaskig sil eller grov duk. Hällsedan upp allt i portionsformar. Låt stelna i kylen i ett par timmar. Mixa hallonen till en puré med enstavmixer (eller gaffel). Sila bortkärnorna med en finmaskig sil och smaka av med florsocker. Vändsedan i de färska bären.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar